2013-08-27

Brutalbänk, några lyft & funderingar inför höstenNu får vi se om Monster-Jocke slår mig, hejja-hejja! :)1x150 där jag inte vågade andra repet (utan tempo har jag 2x145 som pers efter böjcykel för 1.5 år sedan) också men Mattias satte sitt glansiga innebandyarsel i vägen som vanligt ;)Och en på 100 men den var inte lika snygg, fumlade med rack-positionen och kom av mig till vändningen. Riktigt bra form på lyftet för att vara jag, känns lite svag mellan skulderbladen men rörligheten är ok.3RM definitivt, men vem räknar dem egentligen! ;) Nära att jag började lassa på 85 för pers i styrkeryck för det här kändes verkligen busenkelt :)

Sen så följde studieresa i hur man dricker bärs och grillar i söder, håller på att hämta mig från sviterna, men tog en lätt frontböj på 2x120 och muscle clean&press på 1x70 kg. Idag en härlig aerob historia på olika stationer.

Får se vilket träningsmål jag sätter upp, sommaren blev lite för rumphuggen med lite för mycket jobb för att göra annat än att hålla näsan över ytan (i år igen). Nu lutar det åt att nästa mål blir att ta samtliga pers i OPTathlon samt att ta upp simning och kanske...trumvirvel innebandy! Men den där sista är ungefär som brottningen tror jag ;)

6 comments:

Jocke L said...

Finfint. Dra ut din snodd till ett snöre och mät längden så improviserar jag ett jägarbollsband.

Det tar oss inte längre än att vi diskuterar vem som har kraftigast nacke och kortast underarmar och därmed drar nackdelar av det.

Bear said...

Haha, "NACKdelar"!

Jocke L said...

Kommer du från Göteborg eller?

Jocke L said...

http://m.youtube.com/watch?v=JEBZ1uCzRYE&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DJEBZ1uCzRYE

Jocke L said...

Kollade rycken först nu. Mer brutalt än brutalbänken :)

Bear said...

Tackar! :)