2009-06-08

80/20?

Wu: Ett tiotal PC och liknande med 60 kg och lite uppmjukning med bara stången
+
"Grace"

30 Clean&Jerk, 60 kg (Overhead anyhow)
Tid: 4:25 min (PR)

Vi pratade en hel del om "Grace" som exempel under helgen, så långsamt med säkert blev jag sugen på ett försök. Att jag kände mig sliten efter helgen såg jag bara som en möjlighet. Som Chuck snackade om så är det ju bra att utsätta sig för påfrestningar i alla möjliga tillstånd...även om jag tyckte den här idén om att med flit äta sig proppmätt och sedan ge sig på typ "Fran" var lite väl magstark. Sen så verkar ju Chuck till största delen äta pulver, så han köper nog inte riktigt det där själv ;)

I lurarna hade jag ett tabata-spår och planen vara att köra 4 reps/20 sek och sedan vila 10. Det gick faktiskt utöver förväntan (20 reps på 2:22 min), men sen fick jag problem med viktklämmorna på ena sidan och då kom jag av mig och tappade räkningen. Ville inte riskera en "fail" så jag gjorde några extra. Slutade faktiskt med 34 reps på 5:07. Nöjd, sub 4 är helt klart inom räckhåll, även om push-jerken till största delen lyste med sin frånvaro. Men det här med 80% klockrena och 20% halvdassiga (pratade om att runt där kan man sikta om man ska få ut maximal intensitet) kanske inte gäller när det är "anyhow"? Jag menar, jag tyckte inte jag gjorde mer än en-två tveksamma reps, men jag blandade PP och PJ hej vilt. Hur som helst kändes det bra, träningsvärken glömdes bort så fort jag började med första repetitionen.

"Grace" from Björn Uddenfeldt on Vimeo.

Nu måste jag packa för att sedan åka norrut imorrn, så sammanfattningen av certifieringen får dröja lite till. Hej då Lund!

9 comments:

Martin Altemark said...

Knäppt bra.

Bear said...

Tackar! Hoppas det går att mäta med era "Parkett Grace" ;)

Martin Altemark said...

Mäta går det väl. Ska se om jag kan göra där jag kan släppa ner lite hårdare och se om det gör nån skillnad.

Anonymous said...

Eye candy för en skadad fetknopp som sitter och äter nudlar :] keep it up!

wesaft said...

Snyggt PR björnen!

David Englund said...

Inte bara knäppt, galet dessutom! Hajar inte riktigt hur det går tillatt klippa en sån bra tid! Riktigt bra jobb!

Joachim Lennerskans said...

Snyggt jobbat, men med risk för att vara gnällspiken - det där går inte alls att jämföra med parkett-Grace. (Klart mer ergonomiskt dock)

Bear said...

Tackar hörni! Förresten, förrutom ryggmuskulaturen så var det jobbigast för fotbladen, wtf!?

Precis Jocke, om ni känner för att skala upp "Grace" till "Parkett Grace" så vassego! ;)

MAds said...

Ett stort grattis kompis- det där är riktigt bra, så bra faktiskt att Martin och jag var tvungna att sms "battla" lite över det igår:-)
Super bra jobbat!

//Mads