2009-06-01

Slita i gymmet & slappa på beachen

eller "Jonathan Livingstone Krågejävel"


"Erin"
Five rounds for time of:
40 pound Dumbbells split clean, 15 reps
21 Pull-ups
Tid: 16:28 min

Första gången som föreskrivet, förra gången råkade jag ta för lätta hantlar. Var inte riktigt mentalt med i matchen och det blev inte lättare av att pull upsen kändes gristunga. På fjärde varvet började valkar dras upp men slutet var ju nära. Mådde inte helt bra, måste vara helgen som spöat mig...eller hela veckan tidigare...eller vaffan, det är ju en hjälte-wod för tusan, det ska ju vara jobbigt!
Efter passet kunde jag inte äta upp, vilket är EXTREMT ovanligt, så jag är nog rätt risig trots allt. Menmen, fick möjlighet att gymma mer efter mitt avbrutna matlådeförsök och gav mig på några singlar med thrusters. Efter lite djungelvrålande så fick jag upp 85 kg vilket faktiskt är PR.

Sedan drog vi ut till Lomma och badade. Vädret var underbart och det kändes som om sommaren har kommit på allvar. Idag kändes det skit samma att det ska bli kallt och ruskigt senare i veckan.

7 comments:

David Englund said...

Bra dubbelpass, hajar fortfarande inte hur du pallar att ge dig på singlar efter metcons! O persa dessutom!

Bear said...

Ja det kanske är konstigt men man är ju liksom uppvärmd och mysig efter en metcon. Resten blir bara bonus och den brukar jag, som du påpekar, håva in :)

Bear said...

Kollade lite på den förra gången och upptäckte att jag tyckte det faktiskt var ännu värre med PUs den gången trots att jag körde med lättare vikter. Greppet kanske tar sig ändå? Den här gången bröt jag 11-10 de tre första, 7-7-7 den fjärde och 4-4-4-4-2-3 den sista :)

Fö testade jag hantelbänk och blev dominerad av mina klasskompisar. Måste börja med TGUs annars har jag snart ingen stabilitet kvar i axlarna!

David Englund said...

Ditt grepp har det väl aldrig varit något fel på? Aha, du menar att det har blivit ännu bättre? :)

Känneer igen det där med hantelpressarna, sm starkast pressade jag 45:or i 4-5 reps, är glad om jag ens får upp dem 1 gång nu! Kankse också ska haka på TGU-tåget!

Bear said...

Alltså jag har upplevt att det blivit sämre över vintern. Upplevde också att jag var i toppform under oktober jämfört med nu, men när jag läser inläggen så verkar jag ganska sliten med många halva WODar pga cyklingen. Precis därför jag har en träningsblogg, efterkonstruktioner kan sabba en del mentalt.

Just ja, cleansen bröt jag inte första sen konsekvent 8-7.

Martin Altemark said...

Bra jobb, och jag hajjar inte heller hur du kan ha så mycket energi efter metconsen. Antingen är du en dampig jäkel eller så håller du igen :-)

85kg thruster är respekt!

Badet såg trevligt ut. Ser dock mörkt ut för badande i helgen... Verkar bli regnigt och kallt. Vi går gå och kolla på VM kvalet (ja du ska med) istället.

Ps: om det är hantelbänk ni vill mäta er i tror jag det är en bättre övning att även träna än TGUs...

Bear said...

Tack för berömmet och jag får väl gå och kolla på fotbollen dårå!

Jag vill absolut inte mäta mig med dem, då skulle jag ju behöva ha minst ett bänkpass i veckan. Jag menade att TGU säkert skulle hjälpa till i hantelbänk samt att jag rent generellt blivit kass i TGU.