2009-05-06

Dra ups!

Five rounds for time of:
3 Weighted Pull-ups, 20 kg
5 Strict Pull-ups
7 Kipping Pull-up
Antal set: 14 (3-3-2-2-4)
Tid: ca 16:30
+
5 Weighted Pull-ups, 20 kg
10 Weighted Pull-ups, 16 kg

Både färre set och snabbare än senast. Jag är nöjd. Fick väl lite gliringar för att jag "kippar" upp mina viktade pull ups (20 kg i viktbälte), så efteråt blev det några fler "på riktigt" (KB i foten).

6 comments:

David Englund said...

VArför fick du gliringar om det? Det är ju inget fel att kippa viktat(i den mån det går).

Bra förbättring sen senast, måste kännas bra!

Anonymous said...

Tänkte samma som David, står ju inget om strikta viktade lixom. Sen att man kanske inte "flyger" upp med 20kg runt midjan är ju en annan sak... ;)

Bra jobb!

Bear said...

Haha, tack för att ni försvarar mig, men om man har vikten i ett bälte (och därmed kan "kippa") så gör man helt enkelt inte WODen som föreskrivet. Betydligt tyngre när jag hakade i en kettlebell i foten. Det var det jag menade :)

m-force said...

Det rycker lite i kippingtarmen när man kör strikt. Finstilt...

Martin Altemark said...

Gliringarna var inte direkt på allvar. Sen håller jag med david och chris här: det påverkar inte WODens legitima utförande - det står inget om att dom viktade pullupsen ska vara strikta. Även om det kanske är vettigast att göra dom på det sättet - gör man viktade pullups för styrka eller intensitet liksom?

Bear said...

Asså ja måste ba säga att om man har en vikt "between the legs above crossed ankles" eller för den delen hängandes i foten så blir det rätt svårt att kippa. Jag tolkar det som att om man vill köra den här WODen "as rxd" så ska de viktade vara rätt strikta.
For the record så får jag tillräckligt med träning av vikt-kippade pull ups men jag ville testa. Tjipp!