2017-12-09

Nystart?

En gång per år brukar Monster-Jocke undra om jag inte ska göra ett inlägg per år åtminstone. På sätt och vis är målet uppnått nu, men varför inte fortsätta?

Jag kom att tänka på den här gamla bloggen när jag snubblade över den här klassikern där Sverige-eliten i CrossFit 2007-2008 visar upp sina fina träningskläder!

Träningen då! Styrs fortfarande mycket av brandkårsschemat och jag har loggat kontinuerligt men bara inte här. Med en särbo, först på Madagaskar i 18 månader och nu inne på på 4e månaden (going on 12 mån) i Bryssel så är det mycket resande och logistik att ta hänsyn till. Bolla företagande på det så behövs det inte småbarn för att man ska förstå att tid för återhämtning är begränsad och att ambitioner för resultat är begränsade i träningen. Men jag försöker leva efter det Monster-Jocke någon gång sa om att "så länge man har 90% av sitt all-time bästa så är det bra".

Under hösten har det blivit rejäla träningspass kanske 3 ggr / vecka. Men det kommer och går, ibland får jag till mer i perioder. Klassisk Park bench/Bus bench som Dan John skulle säga.

2 comments:

Jocke said...

Best Sock Award.

Sverigeeliten? Det där var väl 5 av de 7 som alls pysslade med crossfit. Och man kan inte kalla de andra två för anti-eliten.

3 omg :
Repklättring 3-2-1
Kb Sw 24kg 15-12-9
R-D 15-12-9
3:19

Synd att vi aldrig kunde enas om (eller mäta) längden på repet. Går inte att göra om wod:en.

Bear said...

Haha :D