2009-01-28

Underbara...


"Barbara"

Five rounds, each for time of:
20 Pull-ups
30 Push-ups
40 Sit-ups
50 Squats
Rest precisely three minutes between each round.

1 3:25
2 3:27
3 4:42
4 6:05
5 6:25
Totaltid: 24:04

Push upsen jobbiga redan första varvet (!). Pull upsen bröts efter tredje varvet. Sit upsen var nog värst. Illamående sista två varven. Jobbigare än vad jag trodde, men det är nog reaktionen för de flesta som gjort den här.

6 comments:

rackempackem said...

Vad är det med den där WOD'en? Man blir väldigt nyfiken. Och jag har en känsla av att jag kommer må dåligt framöver på grund av denna nyfikenhet!

Cameron said...

Måste ge dig kudos för att du tränar så in i helvete! Önskar jag hittade motivation och ork att göra en hundradel av ditt tränande :)

David Englund said...

Bra jobbat! Håller du med om att det är den västa woden? Jg kan tänka mig att en obruten angie är värre ;)
Snygg jämnhet mellan ond 1 och 2 förresten!

Bear said...

The Load: Till att börja med, vad heter du egentligen, kan ju inte kalla fölk för lasten eller vad det blir direktöversatt. Ang wod:en så tror jag att det är vilan som är boven. Skulla man göra 100 / 150 / 200 / 250 så hade man nog inte blivit lika illamående, men nu jagar man precis hela tiden under arbetstiden istället för att bryta lite smartare. 3 min vila hjälpte inför rond 2 och 3 men sedan kändes det som en bitchslap.

Cameron: Tackar åsså undrar jag så klart vem du är också. Tjipp!

David: Absolut inte, har du gjort "Fight Gone Bad" eller varför inte Tabata-rodd? Men visst är "Barbara" grisjobbig och framför allt oväntat jobbig om man inte gjort den förr. Ja, de där tiderna trodde jag att jag kunde hålla i alla ronder, men det var ju bara att glömma. Fattar inte varför första ronden tog sån tid, kanske för att jag inte värmde upp? Du slog ju mig där. Nåja, längtar redan till nästa gång, muahahaha!

David Englund said...

Så du har alltså kört en obruten Angie? ;)
Jag har kört fight gone bad 1 gång, fast det blev lite fel då o råakade subba wallballs med 35 kg thrusters, så det blev lite mycket pauser.
Jag e inte lika vass på rodd som ni uppsalafolk, jag har kört tabatarodd men kan inte komma upp i vo2max där om man jämför med t.ex. löpning.
Inga ronder över 4 min nästa gång då och första under 3 min får vi lägga upp som mål då kan vi ju säga.

Bear said...

Haha, en obruten Angie är en omöjlighet så det så!