2008-09-28

Crossfit i Uppsala & PR!

Sitter nere i Skåne efter en nära på 8 h lång tågresa. Trodde jag skulle göra 30 MUs så här på morgonkvisten och vakna till lite men jag glömde mitt passerkort i Lund. Det får bli en sammanfattning av gårdagen istället (mer utförligt på Martins blogg):

"WOD 1"
12-10-8-6-4-2 reps av
Pullups
Burpees
Tid 2:56 min...eller var det 2:53?

Den inledande wod:en gick helt ok med tanke på att jag fortfarande kände mig rätt bakis. Segt i början men sen så flöt det på. Till min förvåning kom jag tvåa strax efter Jonas. Man blev lite rivig i halsen av den här, men jag blev lite pigg av den så tyvärr kunde jag inte fortsätta att skylla på att jag var bakis inför andra. Henke blev riktigt sliten, vilket han skyllde på mig...eller hur det var ;) Och så var det dags igen typ 1 timme senare:

"WOD 2"
3 Rope Climbs(4m)
15-12-9 rep rounds of
60kg Hang Power Clean
Handstand Pushup
3 Rope Climbs(4m)
Tid 12:58 min

Ja, vad säger man, HSPUs är inte min starka sida. Kippade från början med en hel del tveksamma reps. Stockholmskillarna undrade först vad jag höll på med. Hade tydligen inte sett någon som behövde kippa HSPUs. Tack för den! ;) HPC försökte jag göra fort som bara den, tom obrutet sista varvet. Repklättringen var inga probs.

Jäkligt skoj att träna med Daniel, Jon och Johan för första gången. Hann ju även träffa Jocke (skadad) och Mattias (jättebakis) som inte kunde vara med och köra. Hoppas man kan vara med någon fler gång framöver!

Just ja, glömde ju bort att jag tog ett PR igår! 7 MUs i rad och inte alls långt ifrån 8! Lite plåster på såren för de 30 jag missade idag.

5 comments:

Jocke said...

Förstår att du har svårt för HSPUs, kolla dina egna överarmar (spegel eller kamera kanske hjälper ;)) i bottenläget av en HSPU ... de är nästan parallella med golvet. Jämför det med HSPU-fantomernas armbågsvinkel som är väldigt öppen.

M-Fors said...

Tjena Björn! det var ett sant nöje att göra din bekantskap! Jockes inlägg ovan kanske är något att fundera på för att utveckla mina egna HSPU's? Om jag bara förstod var han menade???

Jocke said...

Menade inte mer än att Björn går djupare än de flesta, och att det troligen har att göra med arm vs has/huvudlängd och inte är nåt att göra åt.

David Englund said...

Det Jocke snällt försöker att säga är att Björn har ett litet, platt huvud samt ingen hals. Just det ja, långa aparmar också ;)
Grym tid Björn, skönt att jag slapp bli förnedrad på den där!

M-Fors said...

Ahh..just! Jag skall förstå. jag har ganska långa armar oxå! Tack för redogörelsen. Hoppas du frisknar till snart Jocke, förresten.