2009-04-22

RAAAAAAAH!

Wu: Rodd 1k, Gång / löpning 15% lutning 500 m, BS-treor på 50, 60 och 70 kg
+
Back Squat 3-3-3-3-3 reps
80 - 90 - 100 - 110 - 115 kg
+
Deadlift 1-1-1-1-1-1-1 reps
120 - 130 - 140 - 150 - 160 - 175, pr! - 180 kg, PR!
+
Push ups, 10 x 10

Idag gick lyftandet utmärkt, synd att jag glömde kameran bara, det hade varit guld att filma lyften idag. Nåja, det kommer väl fler tillfällen.

Idag hade jag tid för ett lååångt gympass på 1,5 h så jag såg till att värma upp ordentligt. Egentligen var jag mest inställd på marklyften och BS-treorna var mer tänkt som uppvärmning inför dem. Det kändes dock så pass bra att jag tangerade resultatet Teater-Danne presterade igår. Precis som honom kände jag mig riktigt mörbultad från dagarna innan men samtidigt "just idag är jag stark"-stark. Funderade en kort sekund på att försöka mig på 120 kg, men gjorde istället det till min startvikt på marklyften.

Redan på 130 kg kändes det lite småjobbigt för greppet, men när jag började lyfta lite snabbare på nästa vikt så gick det bättre. Ja, varje ökning kändes faktiskt lättare på något konstigt sätt. Efter 160 kg stod jag och funderade på att tangera men hoppade direkt till 175 kg. Nytt pr! Ja, vaffan, varför inte hoppa upp till 180? Ett riktigt segt lyft (påminde om Martins filmade lyft på 185 kg) men jag slet och drog påeldad av mina kursare. RAAAAAAAH! Pang tjong och så var det klart!

Tidigare har greppet varit ett problem uppåt 160 kg men inte idag av någon anledning, starkast var jag med vänstern supinerad och högern pronerad. Just ja, inget lyftarbälte (även om jag stod och försökte få på mig ett) och inget magnesium. Grymt nöjd...sen så kom jag ihåg mina funderingar om bättre lyft men sämre metcons. Lite tabatainspirerat armhävande på det så kändes det bra igen.

9 comments:

M-Fors said...

Strålande tider!! Stark som en bisonoxe. Bra jobbat!

Bear said...

Tackar och med 79 kg på vågen så blev det BW x 2,28 vilket i sig är ytterligare ett rekord!

Jon Ivmark said...

Läskigt starkt.

Anonymous said...

Jag som var så nöjd och trodde vi låg på samma pers, sen sticker du bara iväg med 10kg =) Jäklar vad strongt!

David Englund said...

Riktigt björnstarkt, de där markvikterna känns lite overkliga!

David Englund said...

Marklyften är ju bevis på att du vilar till dig PR förresten :)

Martin Altemark said...

Banta ner dig till 2,5xBW nu! :)

Bra jobbat.

Bear said...

Haha, någon Bantar-Björn kommer jag inte bli, men man känner ju hur det stramar åt nu när man börjar röra sig lite mer här på vårkanten ;)

Anonymous said...

Ja f*n jävligt imponerande i marklyftet, särskilt mtp att du körde de tunga squatsen innan, well done!