2009-02-04

Björnträning & annat jox

Har varit sugen på att testa The Bear Complex WOD sedan att fläskläggs Jonas gjorde den några gånger i slutet av förra året. Känns väl som om jag borde göra den till min signatur-wod bara pga namnet ;) Gjorde ett varv med bara stången som uppvärmning.

Bear-komplex
Round 1 - 30 kg
Round 2 - 40 kg
Round 3 - 50 kg
Round 4 - 55 kg
Round 5 - 57.5 kg

Sista varvets 6:e och 7:e set var tungt som bara den och jag fick skrapsår lågt i nacken pga oförsiktig övergång mellan Push press till Back squat. När jag var klar gjorde det rätt ont i armbågarna så jag mjukade upp med lite ostrukturerad rodd.

Därefter följde typ en och en halv timmes Bodybyggar-träning: baksidan av ben & mage (?) Varför? Idag tränade jag i Gerdahallen med min korridorare Kalle, så jag hakade på efter WOD:en av bara farten. Nåja, det tog ju aslång tid och visst blev man trött, så jag fick ju valuta för pengarna. Rätt skoj att träna med någon med så diametralt annorlunda syn på träning. Snart kanske jag får honom att kasta dragremmarna ;)

2 comments:

Jocke said...

Bra björnat!

Vad gör man egentligen om man kör baksida ben i en och en halv timme? Raka marklyft, bencurl, och sen???

Och varför är verifikationsordet jag snart ska skriva in "disco"?

Bear said...

Hahahaha! Discoträning! Egentligen var det alldeles för lite vadpress och bänk för det.

Baksida ben var bencurls tills man fick nog. Liksom en maskin bara, jättepraktiskt! Sen gjorde vi en sån där övning där man står på knä och bockar och bugar i dragmaskinen ("mage").

Försökte vara en snäll medmänniska så jag gav några tips. Bla så introducerade GHD-situps och försökte förklara att byggarbälte kanske inte behövs när man kör Back squat med 60 kg. Kanske något fastnar...