2009-02-15

Stoppa pressen!


Extrainsatt gnetpass!
Var så till den milda grad uttråkad och rastlös att inte ens Californication kunde få mig på humör. Klart att det berodde på att Emma drog hem efter bara ett dygn. Underbart är kort eller vad det heter. Kalle knackade på dörren med rätt medicin: Gerdahallen! Jag hade ingen lust att köra hans axel- & tricepspass så det blev en variant av gnet-woden för några dagar sen:

60 kg Squat clean, 45 reps
180 Dips

Tid: 32:29


(Mellantider - 12 min efter cleansen, 14:30 efter 45 dips, 19:30 efter 90, ca 27 efter 135)

Ja, det blev ju verkligen valuta för pengarna igen, men att subba 45 Ring Dips med 180 vanliga är inte det roligaste. Efter 90 Dips längtade jag tillbaka till cleansen. Nåja, jag fick ju the pump och förmodligen mer ont i discomusklerna än vad Kalle fick. Försökte fö pacea cleansen och klara 10 min, men det blev för jobbigt för ländryggen pga taskig teknik.

4 comments:

David Englund said...

Vilket jävla cleanmonster du har blivit(eller varit ett tag) 45 st på 12 min! Själv skulle jag nog ha siktat på sub 20 där.
Tufft att gneeta på 180 dips när du maxade ut typ 15 st på någon Lynne variant för ett tag sedan.

Bear said...

Haha, tackar, men jag tog det ganska lugnt med frivändningarna trots allt. Jag blir fö alltid överraskad av dips. Går ut alldeles för hårt och kippar inte i början, sedan kippar jag så mkt att jag får träningsvärk i magen. Märkligt att jag inte lär mig med tanke på att det är just därför jag har ganska lätt för PUs. Kippen alltså.

Henrik Hovstadius said...

Californication är grymt!

Bear said...

Är det inte 18-årsgräns på den där serien? ;)